World Of Warcraft, WoW Pointer 13

Wednesday, November 16, 2011

Video Editing

Arini aku nak bincang pasal video editing...sebelum tu tengok video kat bawah nih dulu...zaaappp!

video

woha! terbaek kan?..hahahahhaha, nak tahu software ape aku guna??...zappp! tengok dibawah nih!


Yeah! Video Studio Pro X3, boleh dapatkan dipasaran yang terdekat (tu pon kalo ada) dan kalo anda rajin, boleh la download di www.jethornet.com. Siap dia bagi key lagi. Kalo internet kat rumah anda laju boleh la download dan bagi yang internet slow macam siput tu, saya mencadangkan anda beli je kat kedai, tak sampai RM20 aku beli (yang cetak rompak). hahahahaha! pengakuan jujur.



Software ni senang digunakan, tengok gambar kat atas nih. Semua effect dia dah bagi, cuma letak je. Software ni berlainan dengan Adobe after effect tu. Adobe After effect amat rumit untuk digunakan. Jadi, selamat mencuba!! ^_^

No comments:

Post a Comment

Followers