World Of Warcraft, WoW Pointer 13

Friday, November 11, 2011

Vlogger???

Assalamualaikum...(jawab salam dulu,hahaha)
Masa lapang cuti sem aku dipenuhi dengan aktiviti menonton Vlogger Malaysia. "Menatang apa Vlogger nih?". Vlog ialah blog yang diupdate menggunakan video. Kalau blog kite menyampai sesuatu benda dengan tulisan, tapi vlog ni menggunakan video. Jadi tak ar letih nak menaip cerita panjang2.wahaha..

Kat bawah nih ialah Vlogger2 yang agak glamour ar..style kot video dorang..terbaek!!..

Video pertama jatuh kepadaa..jeng3....
tadaaaaa!! Matluthfi90!!

Malaihh aihh nak citer panjang-panjang, tengok je ar--->








Video kedua jatuh kepadaaaa...
Anwarhadi!!..wohaaaaa...

Tudia! anok Hadi!...dia ni orang utara kot..sama ar ngan matluthfi tu..Depa ni memang style baq ang..aku suka ar tengok dan dengar depa duk speaking..hah ni link dye http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi




Dan banyak lagi video-video seperti ini kat Youtube. Aku cuma citer pasal 2 orang ni je..ni dia, link kat bawah nih..hahhaahha

--> http://www.youtube.com/user/shortnap (Maria Elena)
--> http://www.youtube.com/user/shahrincool(ShahrinCool)
--> http://www.youtube.com/user/maccaboyz91 (<--orang ganu ite tuu..hahaha)

Sebenarnya benda ni da lama wujud kot, cuma aku je yang ketinggalan bas..baru jumpe bulan lepas,hahahaha..jadi setakat ini saja pertemuan kita. Sehingga bertemu lagi...

No comments:

Post a Comment

Followers