World Of Warcraft, WoW Pointer 13

Sunday, April 22, 2012

Autumn In My Heart @ Romanza

lagu ni dipanggil Romanza atau spanish romance kalo tak silap aku..ia juga lagu tema untuk citer autumn in my hear..citer kegemaran aweks2 masa dahulu dan tak lupa jugak masa kini...(dulu aku pon minat gak citer nih, dulu laa,skarang da kurang)..HAHAHA..jadi dengan itu aku pon tertarik la nk belajar cara nak plucking lagu nihhh...kalo korang nak tahu macam mana cara plucking dye korang cari la dalam youtube tu..macam2 ada ooo...

No comments:

Post a Comment

Followers