World Of Warcraft, WoW Pointer 13

Friday, April 27, 2012

jangan jadikan Justin Bieber sebagai idola

Justin Bieber, ya siapa tak kenal JB ni kan, artis meletop tuhhh...lagi2 wanita, mesti minat gila..hahahaha..baru2 ni aku ada la terbaca pasal JB ni dah hina agama kita..AGAMA ISLAM!..dulu aku minat gak budak nih, tapi bila dah dengar berita camni memang aku F**K beliau ni..pegi mam**s la lu JB...dan baru-baru ni aku ada la jugak melawat page anti Justin Bieber kat FACEBOOK (aku lupe name page tu), pastu aku tgok bukan main lagi orang malayu (Islam) duk bantah, duk marah group tu..cakap group tu bodo lah,bengong lah,hape lah..wei bahalol, yang kau duk backup budak s*al tu buat apa?...bagi aku, kalo JB tu tak hina agama Islam pon dia tak layak di"backup" atau disanjung macam tu..maaf la kepada peminat JB, bagi aku korang tak boleh jadikan budak tu idola..idola kita sebenar ialah Nabi kita..jadi jangan jadi cerdik pandai sangat la..

dipetik dari page anti justin bieber (aku lupe name ape page tu)
tekan gambar untuk tumbesaran


Aku kecewa sangat sebab yang komen dan kutuk ni ialah orang melayu Islam kita sendiri, bangsa kita! agama kita sendiri!..kenapa beliau jadikan JB tu idola mereka? kenapa beliau menyebelahi JB tu? ...sedarlah wahai aweks2 skalian, JB tu tak layak dijadikan idola, idola sebenar kita ialah Nabi Muhammad S.A.W. tu idola kita!...(dah naik hangin aku nih)...jadi sebelum aku bertambah marah, baik aku berhenti kat sini je..(jap lagi ade yg mati kene tetak kang)..hahaha...jadi, segala tutur bicara sepanjang saya disini harap diampunkan,sesungguhnya saya hanyalah manusia yang lemah...sampai disini sahaja pertemuan kita...bye..assalamualaikum

~berdisiplin, berilmu, berbakti~




No comments:

Post a Comment

Followers