World Of Warcraft, WoW Pointer 13

Saturday, June 16, 2012

Photography

Assalamualaikum...post kali ini aku nak suruh korang tengok gambar je..gambar-gambar ni diambil oleh aku sendiri...sdn.bhd...(hak milik terpelihara)



sunset di Pantai Tanjung Dawai..memang cantik! fuhhh



Pantai Teluk Ketapang..kat kampung aku..Terengganu..woha!



angin pagi di Pantai Teluk Ketapang..memang terbaek pantai nih..try la pegi waktu pagi



kat sini memang banyak ikan..tapi sekor pon xdpat wat balik..kah3!!


mr.Akmal Man...sementara menunggu presentation...(lmbatnyee)



UiTM Merbok



Gambar tadi jugak



ni kat Pantai Tanjung Dawai gak



ni kat Pantai Lapangan Terbang...(aku slalu lepak sini)



bunga...



ni masa rumah aku tiada letrik..aku jadi bosan, pastu amik kmera tembak gmba lilin nih..cantik gak kan..ahhahaahhaha



sama macam tadi gak



ni orang panggil burung merbok ke hape ntah



ni time kakak aku kawen



effect yg ade simbol bunga kat kamera..macro effect ke hape ntah..dye focus objek paling dekat je, bckground jadi blur..aku suka effect nih!...weee!



ada seribu maksud yang boleh aku terangkan pasal gambar nih..hahahaha!



Followers