World Of Warcraft, WoW Pointer 13

Thursday, June 27, 2013

Hobi

Assalamualaikum...

Setiap orang mempunyai hobi masing-masing, seperti game, memancing, merempit, main muzik, pukul orang dan sebagainya. Hobi aku?, kalau masa aku budak-budak dulu aku suka melukis, pastu main layang2, dan macam2 hobi aku masa tu. Dan selepas aku meningkat remaja aku suka main game, sebab masa tu baru timbul seketul komputer kat rumah aku ni haa.. lepas tu bila meningkat lagi remaja skit lam form 4 aku minat magic, buat magic, tengok show magic dalam youtube dan sebagainya...what is magic? magic occur when impossible become possible. Aku suka buat benda2 macam ni, sebab bila aku buat aku dapat kepuasan dengan seni yang unik tu dan aku percaya semua orang suka magic. Dulu aku suka tengok orang yang nama Ezad ni wat magic > tgok ni > http://www.youtube.com/watch?v=mHMzhzZ7cx8

Dan lepas aku habis sekolah pulak hobi aku bertukar lagi kepada music. Pergi beli setandan gitar pastu belajar, belajar dan belajar sampai pandai. Hobi ni kekal sampai sekarang sebenarnya. Dan bila aku masuk UiTM pulak, hobi aku bertukar lagi kepada fotografi. Aku pon tak tahu kenapa aku suka sangat fotografi ni..mungkin sebab seni fotografi ni lebih indah kot..hahaha! kat bawah ni ada sikit hasil2 fotografi dari aku, yang tak seberapa dan yang sedang baru belajar nih....






sekian sahaja dari aku....terima kasih kerana sudi membaca post yang tak seberapa ini...sebenarnya malas nak update blog nih..hahahhaha...

Followers