World Of Warcraft, WoW Pointer 13

Monday, January 5, 2015

Skim Cepat Kaya, Gores Dan Menang, MLM #MANIPULASI CARA LAMA MENJADI LEBIH MENJADI!!

Jika dahulunya terkenal program "gores dan menang" (nak je aku gores muke kau) , pastu skim cepat kaya, dimana kita laburkan RM5 dan RM5 itu akan jadi 10,000 dalam masa 2 bulan (kuda kepang betul kau)

itu dahulu punya cerita, brtapa ramai yang tertipu pada masa itu.. munkin tidak dapat mndapat pndedahan, yela, internet pon xde, astro lagi la, tetibe datang program macam tu, yang tak pernah mereka dengar.. (labur RM5 boleh jadi 10k, sape tanak bhaiii) 



zaman sekarang lagi la dasyat permainan dia, "awak cuma bayar RM3000, dan awak akn ada syarikat anda sndiri, tak prlu nk fikir mntnance, bil lektrik smua tu, tak prlu nk spend duit juta2 untuk tubuhkan syarikat. Kerja awak senang je, labur RM3000 lepastu cari partner, suruh dia join "BAWAH AWAK" .. , dan awak cuma perlu cari 4 orang dibawah awak, lepas tu awak boleh "RELAX dan GOYANG KAKI", menikmati duit2 masyuk.. (sistem piramid dikesan disitu!!) 

memang la, dgr ayat di atas cepat je korang bole detect smething wrong kan?, hahaha.. tapi mereka hebat, mereka tak direct macam tu.. mereka ada produk mereka sendiri, produk yang tiada guna langsung sebenarnya, ianya untuk mngaburi mata sahaja ... 

~zaman semakin maju, pelbagai cara digunakan untuk berada di atas, sesiapa sahaja sanggup melakukan apa sahaja demi duit dan harta, kadang2 sampai menggunakan agama, aku sayangkan bangsaku, nak masuk sesuatu program lebih baik kaji dahulu, jgn cepat sngat nk kejar2 jadi kaya, apa kata duit RM3000 tu kita buat modal, bukak gerai kecik2, jual cendol, beger, dengan teknik jualan, iklan yang baik dan berkesan RM3000 tu boleh jadi RM30,000 sebulan... nak masuk sesautu program tu tak salah, tapi berfikir lah secara bijak, jangan mengikut nafsu~

Followers